Stamped Media Group

Italia s-a clasat pe locul doi, iar pe locul trei a revenit Serbiei.

Italia s-a clasat pe locul doi, iar pe locul trei a revenit Serbiei.

Este un fenomen foarte recent faptul că oamenii își petrec timpul în interior mai mult decât în ​​aer liber. Acest lucru are ca rezultat o scădere a ratei cancerului și o sănătate mai bună, dacă putem crede mass-media populară care este ¦ După cum se dovedește, rezultatele de a nu fi la soare sunt adesea MAI RAU decât cancerul pe care îl putem obține din expunerea la UVA. De la revoluția industrială, am trecut de la un popor agricol în general în aer liber la un popor de producție în interior, cu consecințele pe care le poartă ¦

Vitamina D

Vitamina D este un hormon steroid și o vitamină produsă de piele. Nu numai că este bun pentru rezistența oaselor și a dinților, dar joacă un rol important în sistemul imunitar al organismului. Beneficiile vitaminei D sunt prea multe pentru a fi enumerate și în fiecare zi se descoperă altele noi. După cum arată citatul de la începutul articolului, vitamina D din dietă este nesemnificativă în comparație cu sursa sa naturală.

Vitamina D oprește cancerul

Nu este adevărat pentru toate tipurile de cancer, dar cele mici care rezultă din expunerea la soare sunt de obicei contracarate de vitamina D. În această linie de raționament, expunerea la soare nu este chiar atât de rea. De fapt, face mai mult bine decât rău. Din păcate, mass-media care induce frica (frica se vinde bine, așa că este publicată des) le-a spus continuu oamenilor să țină seama de soare și să-l evite, creând o nouă serie de complicații în societatea noastră modernă.

Doza de vitamina D?

Toxicitatea nu se instalează sub 30.000 UI pe zi. Majoritatea cercetătorilor care lucrează în domeniile vizate de vitamina D folosesc în medie 5.500 UI pe zi. Personal alternez intre 10.000 si 2.000 in functie de perioada anului ¦

Cea mai recentă postare: 5 motive de sănătate pentru a obține educație

Este un fapt trist al vieții că, pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră arată semne vizibile ale acesteia. De fapt, încă de la jumătatea anilor 20, capacitatea pielii noastre de a se reînnoi, producând celule sănătoase și pline, care funcționează perfect pentru a menține amestecul final de lipide și umiditate, sa redus considerabil.

Acest sistem imperfect are ca rezultat o piele plictisitoare, obosită, încrucișată cu linii fine și riduri. Mulți nu realizează că la vârsta fragedă de doar 25 de ani pielea noastră este clasificată drept „matură”. Cu toate acestea, există modalități prin care putem încetini procesul de îmbătrânire vizibilă, atât ca măsuri preventive, cât și pentru a trata problemele existente. Ghidul nostru prezintă pași simpli pentru o piele mai tânără și nici unul dintre aceștia nu implică ace sau cuțite!

Somn de frumusete

Pare un sfat evident, dar câți dintre noi beneficiază de fapt de cele opt ore pe noapte? Lipsa somnului face ravagii cu pielea noastră, rezultând ochi umflați, cearcăne și un ten albastru. În mod esențial, somnul este timpul organismului de a se regenera, când celulele pielii încearcă să repare daunele cauzate de agresorii externi, cum ar fi poluarea, razele https://produsrecenzie.top/caralean/ UV și stresul. Când corpul este în stază, celulele sunt capabile să producă mai multe proteine, permițându-le să se reconstruiască și să se repare.

Limitați expunerea la soare

Cu toții iubim senzația de soare pe pielea noastră, dar razele UV ale soarelui pot fi incredibil de dăunătoare, provocând îmbătrânirea prematură a pielii și pete de vârstă. De fapt, expunerea la razele UV reprezintă peste 90% din îmbătrânirea prematură a pielii, deoarece dăunează fibrelor de colagen, provocând riduri și afectează enzimele care ajută la repararea ADN-ului deteriorat.

Soarele se poate simți grozav și s-ar putea să arătăm bine cu un bronz, dar ne face și să arătăm mai în vârstă. Și nici măcar nu vă gândiți să folosiți un șezlong – ele emit raze UV ​​atât de puternice, încât multe sunt mai puternice decât soarele de vară australian la amiază și acest lucru nu cauzează doar îmbătrânirea prematură, ci vă expune un risc mult mai mare de cancer de piele.

Protejați-vă ochii

Strângerea ochilor la lumina soarelui provoacă riduri în jurul zonei delicate a ochilor și chiar și într-o zi înnorată razele puternice ale soarelui vor pătrunde, ducând la deteriorarea pielii dacă nu ești protejat. În plus, expunerea pe termen lung la soare poate duce la degenerescență maculară și cataractă, ceea ce nu este bun pentru sănătatea ochiului sau a aspectului tău. Utilizați o cremă hidratantă cu un SPF ridicat, păstrați întotdeauna o pereche de ochelari de soare în geantă și purtați o pălărie cu boruri largi într-o zi deosebit de însorită.

Hrănește-ți pielea

Oferă tenului tău ceea ce are nevoie, atât în ​​interior, cât și în exterior. Bea multă apă, mănâncă multe fructe și legume proaspete și păstrează-l hidratat cu cremă hidratantă. Există zeci de produse anti-îmbătrânire pe piață, dintre care unele sunt mai bune decât altele, dar dacă faci un singur lucru atunci investește într-o cremă sau gel antirid pentru ochi. Pielea delicată din jurul ochilor prezintă semnele vizibile ale îmbătrânirii înainte de oriunde altundeva și chiar trebuie să fie îngrijită.

În calitate de scriitoare de frumusețe, Emily Buckley este bombardată cu informații despre cele mai noi produse și descoperiri de acolo și îi place să împărtășească sfaturile ei cu alții, mai ales ca parte a colaborării ei cu Laser Sight, specialistul principal din Australia în chirurgia oculară cu laser Lasik.

Majoritatea oamenilor aleg ochelarii de soare în funcție de doi factori, aspectul și costul. Cu toate acestea, există un alt aspect important al

Lumea pare să fie obsedată de tinerețe și când vine vorba de ea, tinerețea este ceva cel mai hotărât

În timpul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 s-au jucat 26 de sporturi diferite și aceste sporturi au fost împărțite în 39 de discipline. Jocurile au avut loc anul trecut în perioada 27 iulie – 12 august. Interesul a fost mare, deoarece aproximativ patru miliarde de oameni din întreaga lume au văzut cel puțin o privire asupra evenimentului la televizor. Au urmărit sporturi, de la handbal la fotbal și scrimă la tir cu arcul.

Evenimentul a declanșat o creștere extraordinară a căutărilor pe Google pentru sporturile jucate. Un an mai târziu, suntem încă interesați de sport sau olimpiadele nu au reușit să-și livreze moștenirea?

Pentru următoarele cinci sporturi, răspunsul este nu, nu, nu:

5: Haltere 

Haltererile la Jocurile Olimpice a avut loc în perioada 28 iulie – 7 august. Din cei 260 de sportivi care au participat, cincisprezece concurenți au fost premiați cu o medalie de aur. Au participat 156 bărbați și 104 femei. China a fost cel mai de succes la acest sport, cucerind un total de șapte medalii. Cu cinci dintre ele fiind de aur și două de argint. Kazahstanul a fost pe locul doi cu patru medalii de aur, urmat de Coreea de Nord, care a cucerit trei medalii de aur și una de bronz. Printre câștigători s-au numărat Behdad Salimikordasiabi, Zhou Lulu și Om Yun Chol. Sună cunoscut aceste nume? Probabil că nu: interesul nostru pentru haltere a scăzut enorm după jocuri.

4: Polo pe apă

Polo pe apă a avut loc în Arena de polo pe apă a Parcului Olimpic în perioada 29 iulie – 12 august. Douăzeci de echipe au concurat pentru o medalie, dintre care douăsprezece echipe masculine și opt feminine. La turneul masculin Croația a devenit campioană. Italia s-a clasat pe locul doi, iar pe locul trei a revenit Serbiei. La turneul feminin, Statele Unite au luat medalia de aur. Spania a câștigat argintul, iar bronzul a revenit Australiei. Dacă ați uitat că Australia a învins Ungaria în lupta pentru locul al treilea, nu vă simțiți jenați, deoarece graficul de mai sus arată că oricum nu suntem foarte interesați de polo pe apă.

3: Volei pe plajă

Volei pe plajă a avut loc în perioada 28 iulie – 12 august. Urcarea abruptă a căutărilor totale indică o creștere enormă a interesului pentru Volei pe plajă în aceste date. Scăderea dobânzii este la fel de accentuată ca și creșterea. Acest grafic ne spune: ne place voleiul pe plajă în timpul Jocurilor Olimpice, dar nu ne pasă de el după aceea. În turneu au concurat 24 de perechi. La masculin, Germania a mers acasă cu aurul, Brazilia a luat argintul, iar Letonia a luat bronzul. În competiția feminină, locul întâi și al doilea au revenit SUA și al treilea Brazilia.

2. Înot sincronizat

Înotul sincron este unul dintre acele sporturi olimpice clasice. Sportul a început pe 5 august și s-a încheiat cinci zile mai târziu. A avut loc la Centrul Acvatic din Londra. Două evenimente diferite au fost incluse în înotul sincronizat: echipa feminină și duetul feminin. Au participat 104 femei. Rusia a fost de departe cel mai de succes în acest sport, cucerind două medalii de aur. China și Spania au câștigat ambele o medalie de argint și una de bronz.

1: Pentatlon modern

Pentatlon modern. Modern ce? Știe cineva ce este pentatlonul modern? Nu crede ¦ Să ne uităm mai întâi la asta. Pentatlonul modern este un concurs sportiv care constă din cinci evenimente diferite: scrimă, tragere cu pistolul, sărituri cu cai, înot și alergare cros. A avut loc în timpul Jocurilor Olimpice din 11 și 12 august. În competiție s-au înscris 72 de sportivi: 36 bărbați și 36 femei. Proba masculină a fost câștigată de David Svoboda, din Cehia. Proba feminină a fost câștigată de Laura AsadauskaitÄ— din Lituania.

Deci iată. Numai în timpul olimpiadei ne pasă de haltere, polo pe apă, volei pe plajă, înot sincronizat și pentatlon modern.

Ce alte sporturi urmăriți DOAR în timpul olimpiadei? Ce sporturi olimpice urmăriți pe tot parcursul anului?

Cercetarea este comandată de Paycare, o companie lider de asigurări de sănătate din Regatul Unit.

Noi diete sunt inventate destul de regulat. Unele vor funcționa, unele nu sunt foarte eficiente și altele nu vor funcționa deloc. Indiferent dacă funcționează sau nu, dietele sunt încă foarte populare. Acest lucru este demonstrat și de faptul că 30.400.000 de oameni au efectuat o căutare pe Google pentru cuvântul „dietă”. Dar ce dieta este cea mai populara luna aceasta?

Să aruncăm o privire la cele mai mari cinci creșteri ale căutărilor Google pe dieta comparativ cu luna anterioară.

1. Dieta de resetare a organismului. Creștere a căutărilor: +1200%

Dieta de resetare corporală este o invenție a antrenorului personal Harley Pasternak. Cu această dietă există trei faze care constau din cinci zile fiecare. În prima etapă trebuie să amestecați fructele și legumele de trei ori pe zi. La micul dejun există un smoothie alb, la prânz un smoothie roșu și la cină unul verde. Între mese, aveți voie să mâncați gustări crocante.

Această combinație vă va oferi fibre, grăsimi sănătoase și proteine. În a doua fază, un smoothie trebuie înlocuit cu mese solide, cum ar fi sushi, cartofi prăjiți, sandvișuri sau salate. În a treia fază vei mânca un smoothie și două mese solide pe zi. Există și exerciții specifice care trebuie efectuate în timpul celor trei faze ale dietei. Cartea sa „The body reset dieta” a fost lansată pe 12 martie.

2. Dieta peste noapte. Creștere a căutărilor: +800%

Dieta peste noapte este o invenție a expertului în nutriție și greutate Caroline Apovian. Dieta ei este împărțită în două părți. Ea vă sfătuiește să mâncați mese bogate în proteine ​​timp de șase zile, iar în a șaptea zi vă înlocuiți cele trei mese cu trei smoothie-uri. Planul alimentar sănătos este construit în jurul proteinelor precum ouăle, peștele și carnea, astfel încât mușchii din corpul tău să fie hrăniți. În mod controversat, ea sfătuiește să doarmă mult în timpul dietei. Combinația dintre somn și dietă reduce producția de insulină, astfel încât să slăbiți în timp ce dormiți. Apovian promite că cei care fac dietă vor pierde nouă kilograme într-o săptămână. Cartea a fost lansată pe 9 aprilie.

3. Dieta Gwyneth Paltrow. Creștere a căutărilor: +200%

Pe 2 aprilie, a fost lansată cartea lui Gwyneth Paltrow „It’s All Good: Delicious, Easy, Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great”. Cartea conține 185 de rețete care vin cu o mulțime de restricții bazate pe dieta de eliminare. Mâncărurile din cartea ei sunt fără zahăr, vegetariene, fără alcool, fără grâu și fără lactate.

Paltrow a început dieta de eliminare după ce i-a fost prescrisă de medicul ei, în urma unor probleme de stres și anemie. Ea spune că respectarea dietei a ajutat-o ​​să se simtă și să arate grozav.

4. Dieta Garcinia Cambogia. Creștere a căutărilor: +110%

Garcinia Cambogia este un fruct care crește în Asia de Sud. Chirurgul cardiotoracic Dr. Mehmet Oz recomandă cu tărie pilula ca un arzător de grăsimi revoluționar care, de asemenea, vă va face să vă simțiți mai energici. Poate că Dr. Mehmet Oz nu sună la început, dar el este medicul care a apărut adesea în emisiunea Oprah Winfrey.

Într-un episod din ianuarie din propria sa emisiune „The Doctor Oz Show”, el le lasă spectatorilor să-și cunoască „secretul de a pierde grăsimea fără a ține diete și a face mișcare”. El a explicat că Garcinia Cambogia vă face corpul să ardă grăsimile și zahărul într-un mod sigur și natural.

5. Dieta Dolce. +90%

Ideea de bază din spatele dietei Dolce este că mănânci mai puține alimente procesate și mai multe alimente care cresc din pământ, cum ar fi fructele și legumele. Băuturile și alimentele zaharoase trebuie evitate. Acolo unde alte diete se concentrează adesea pe un plan de dietă, Dolce își sfătuiește cititorii să mănânce pur și simplu când le este foame. El sfătuiește să înceapă ziua cu un pahar de apă pentru a pune în funcțiune sistemul digestiv. Cartea conține o listă de alimente pe care fiecare ar trebui să le aibă în bucătăriile sale și există rețete pentru mese sănătoase și ușor de preparat.

Cercetarea este comandată de Paycare, o companie lider de asigurări de sănătate din Regatul Unit.

Cercetătorii au descoperit că exercițiile fizice declanșează celulele stem pentru a evita să devină celule adipoase și, în schimb, să devină celule osoase producătoare de sânge.

Și când vine vorba de sănătatea ta generală, aceasta este o situație reală de câștig pentru toate.

Schimbarea celulelor adipoase cu un număr crescut de celule osoase producătoare de sânge are ca rezultat o creștere a sistemului imunitar, o absorbție mai eficientă a oxigenului, o performanță atletică îmbunătățită și o coagulare îmbunătățită a rănilor.

Studiul

Cercetătorii de la Universitatea McMaster au condus un grup de șoareci de laborator în mai puțin de o oră la viteze progresive, de trei ori pe săptămână timp de 10 săptămâni.

La sfârșitul celor 10 săptămâni, șoarecii-maraton și-au crescut conținutul de celule stem și celule progenitoare producătoare de sânge de la 50 la 800%. Antrenamentul a redus, de asemenea, grăsimea din cavitatea medulară cu 78%.

La șoarecii de control sedentari, aceleași celule stem au avut mai multe șanse să devină grăsimi, afectând producția de sânge în cavitățile măduvei osoase.

„Lucru interesant a fost că un program de exerciții modest a fost capabil să crească semnificativ celulele sanguine din măduvă și din circulație”, spune Parise. „Ceea ce sugerăm este că exercițiul este un stimul puternic – un stimul suficient pentru a declanșa de fapt o schimbare în aceste celule stem mezenchimale.”

„O parte din impactul exercițiilor fizice este comparabil cu ceea ce vedem cu intervenția farmaceutică”, spune el. „Exercitul fizic are capacitatea de a avea un impact asupra biologiei celulelor stem. Are capacitatea de a influența modul în care se diferențiază.”

Un alt motiv grozav pentru a pune telecomanda jos și a merge la plimbare.

Referinţă

FASEB

Potrivit acestui studiu, bărbații tineri care au participat la un program de 10 săptămâni de antrenament aerobic și de rezistență au experimentat o reducere semnificativă a simptomelor de depresie.

Și pe baza experienței mele cu exercițiile fizice depresie… nu sunt surprins.

Deși nu este un substitut pentru îngrijirea medicală adecvată, o prescripție de exerciții pentru depresie s-a dovedit ca un tratament eficient pentru depresia ușoară până la moderată în numeroase studii… ca și în viața reală.

Acest studiu special a fost conceput inițial pentru a testa eficacitatea unui program de intervenție sportivă/psicologică în echipă numit Back of the Net, o inițiativă bazată pe comunitate care integrează strategiile cognitiv-comportamentale cu sportul și exercițiile fizice și s-a dovedit a fi eficientă pentru îmbunătățirea stării psihologice. -a fi printre bărbați tineri adulți.

Studiul

104 bărbați sedentari cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani au fost repartizați într-unul din trei grupuri